Tekintse meg legújabb híreinket

Zöldhulladékos zsákosztás

A XV. kerületi önkormányzat jóvoltából a nyári időszak végén, az ősz beköszöntével az idei évben is kiosztásra kerülnek a lakosság részére a zöldhulladákos zsákok, ahogyan azt a korábbi években már megszokhatták. További bővebb információt a, itt és az önkormányzati médiumok felületein a későbbiekben nyújtunk a Tisztelt kerületi lakosok részére.

Állásbörze

A XV. kerületi Önkormányzat szervezésében 2023. május 26-án, rossz idő esetén június 2-án a XV. kerületi Fő téren megrendezésre kerül az állásbörze, amelyen a PALOTA-15 Nonprofit Kfti. is képviselteti magát. Jöjjön el Ön is ismerkedjen meg velünk és legyen munkatársunk. Aktuális állásajánlataink eléréséhez kérjük kattintson az Állásajánlatok linkre.

Családi napok, események

Rendszeresen részt veszünk a XV. kerületi Önkormányzat által szervezett eseményeken. Ilyen alkalmakon szívesen látjuk munkavállalóinkat, leendő munkavállalóinkat, vagy családtagokat, akiknek esetlegesen kérdéseik vannak a foglalkoztatással kapcsolatban. Ezek az események építő hatással vannak a szervezet tagjaira.

Rehabilitációs szoba

A 2022. évben kialakításra került az MMK munkavállalóink számára egy dedikált rehabilitációs szoba. Itt különböző tornaszereken, mozgásjavító berendezéseken tudnak kicsit relaxálni, nyújtani, átmozgatni az izmaikat az MMK-s munkavállalóink, ha elfáradnak, vagy épp más lehetőségük nincs a kikapcsolódásra, sportra. Lehetőség van munkaidő után nem csupán nyújtási feladat végzésére, hanem könnyebb edzésterv kivitelezésére. A szakképzett rehabilitációs mentorok pedig a elme kérdéseinek megoldásában segítenek.

Értékteremtő munkásságunk

Megváltozott munkaképességű munkavállalóink (MMK) betegségük ellenére igyekeznek az elvárható legnagyobb szakmai tudással alázattal véghez vinni a különböző megbízási szerződésen alapuló feladatok ellátását. Tisztelendő és becsülendő, hogy a kötészeti részleget vezető kollégák, csoportvezetők segítségével jellemzően reklamációtól mentes, értékteremtő munkavégzést tudunk biztosítani a nálunk dolgozó megváltozott munkaképességű személyek számára.

Skip to content